You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pearl Harbor (2001) on Wed 21 Dec 2011 - 12:25

Mirzaaa

TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Neraskidivi Bay-Bruckheimer duo potpisuje maratonsku ratnu romansu s Benom Afleckom, Kate Beckinsale i mnoštvom spektakularnih specijalnih efekata.

Rafe (Ben Affleck) i Danny (Hosh Hartnett) najbolji su prijatelji još od malih nogu. Dijele ljubav prema letenju i postaju vojni piloti. Vrijeme provode u američkoj vojnoj bazi gdje Rafe upoznaje Evelyn (Kate Beckinsele), medicinsku sestru u koju se zaljubljuje na prvi pogled.

Rafe prihvaća poziv u britansku Royal Air Force flotu koja traži prijeko potrebnu pomoć na nebu. Ubrzo dolazi vijest da je njegov avion srušen negdje iznad Francuske. U početku shrvana, Evelyn utjehu pronalazi u Dannyjevom zagrljaju u vojnoj bazi na Hawaiima. Usljedit će iznenadni napad Japanaca na Pearl Harbor 12. prosinca 1941.

Scene bormardiranja Pearl Harbora zaista su spektakularne u svakom pogledu no ovdje je naglasak isključivo na ljubavnom trokutu slavnog glumačkog trojca.

Uloge:Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Cuba Gooding Jr., Alec Baldwin, Jennifer Garner,

View user profile

2 Re: Pearl Harbor (2001) on Mon 26 Dec 2011 - 16:54

mimimimimimi

TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
odlican film! odlicni glumci!
odgledala sam ga vise puta!

View user profile

3 Re: Pearl Harbor (2001) on Tue 27 Dec 2011 - 18:04

Rose ♥

TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Volim samu temu Drugog svjetskog rata i voljela bih ga pogledati.

View user profile

4 Re: Pearl Harbor (2001) on Fri 16 Mar 2012 - 20:20

Black_Angel

TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Gledala sam podavno film,i moram da kažem da mi se mnogo dopada,planiram u skorije vrijeme da ga ponovo pogledam.Odlična priča,a i odlični glumci.

View user profile

5 Re: Pearl Harbor (2001) on Mon 16 Apr 2012 - 0:04

Stefy

TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Danas sam počeo da ga gledam i stigao sam do napada, ostalo mi je još sat i 20 minuta do kraja, verovatno ću sutra nastaviti. Ono što sam pogledao je odlično, stvarno je super film. thumbup

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

View user profile http://www.Elizabeth-Gutierrez.serbianforum.info/

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]