You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Don Pio

TVNovele Moderator
TVNovele Moderator

Poznata meksička glumica Daniela Romo(,,El manantial'' ,,Las vias de amor'' ,,Sortilegio'' ,,Triumfo de amor''... boluje od raka dojke.

Nadam se da će se oporaviti.

View user profile
Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Post on Wed 18 Jan 2012 - 2:04 by Don Pio (Online)

Post on Wed 18 Jan 2012 - 12:13 by dervisevic fata

zelim joj brz oporavak!

Post on Wed 18 Jan 2012 - 13:04 by MStefan

Takodje.

Bas sam je zgotivila u Sortilegio :D
Zelim joi brz oporavak :)

Post on Wed 18 Jan 2012 - 16:23 by kristinkv86

Drustvo moje drago,jeste da vas ne posecujem bas cesto,ali posto se ova vest tice moje drage Danijele,koja je oduvek bila moja omiljena umetnica,i bice to zauvek,da i vas obradujem i da i vama ovde objavim vest koja mi je poznata,a o kojoj sam vec pisala na jednom drugom forumu,u Danijelinoj tamosnjoj temi.
Naime,njoj je rak dojke dijagnostifikovan u oktobru prosle godine i,ubrzo po uspostavljanju dijagnoze,taj tumor joj je operativnim putem izvadjen i svega dve nedelje po operaciji,ona je krenula na post-operativne hemioterapije,koje se u ovakvim slucajevima praktikuju da se bolest ne bi vratila,pa su je sa povratka sa jedne od hemioterapija i slikali foto-reporteri "TV Notas"-a,i tako je vest o Danijelinoj bolesti(koju ona nije zelela da ucini javnom da bi na taj nacin zastitila svoju osamdesetsedmogodisnju mamu,gospodju Teresu Koronu,)i procurela u javnost,to je cela poenta,kao i cinjenica da se Danijela,ako izuzmemo iscrpljenost zbog hemioterapija,dobro oseca,a najbitnije u svemu je to da joj je tumor dijagnoostifikovan na vreme,sto,kao sto znamo,svima povecava sanse za izlecenje.Ako vam jos nesto nije jasno,slobodno me ovde mozete pitati i ja cu vam rado odgovoriti,posto sam dobro upoznata sa ovom temom,koju sam juce,na internetu,pratila ceo dan i moram da vam priznam da sam presrecna sto je moja draga Dani konacno dobro,sunce me ogrejalo kada sam to cula,posto je obozavam.

Post on Wed 18 Jan 2012 - 16:29 by EJPRIL

e drago mi je da je na kraju sve ispalo kako treba

Post on Wed 18 Jan 2012 - 21:43 by Don Pio (Online)

I meni je drago što je sada sve u redu.

Post on Wed 18 Jan 2012 - 22:48 by maite es mi princesa

Presekla sam se kad sam videla :O Drago mi je da je Dani dobro enamorado

Post on Wed 18 Jan 2012 - 23:41 by dervisevic fata

drago mi je da je pobijedila tu bolest.....nazalost neki to neuspiju kao moja tetka :( !

Post on Mon 23 Jan 2012 - 19:07 by Rose ♥

Drago mi je da je sve u redu :)

Post on Sat 28 Jan 2012 - 16:36 by Mirjanna96

Dragomi je da je dobro :))

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]