[You must be registered and logged in to see this image.]Nekadasnja mis Meksika sarmanta Jacqueline Bracamontes javnost je osvojila odlicno odigranom ulogom Maribek u telenoveli "Rubi", nakon cega je postala miljenica producenata, a posebno Karle Estrade koja joj je poverila veoma zahtevnu, dvostruku ulogu u svojoj poslednjoj telenoveli, Jacky je veoma rado odgovorila na pitanja.
Da li si u nekoj seriji igrala negativnu ulogu i, ako nisi, da li bi to uradila?
-U najnovijoj telenoveli "Sortilegio" odigrala sa prvu negativnu ulogu. Pored glavne heroine Marie Jose, igram i njenu sestru bliznakinju Sandru Samaniego. Sandra je potpuno drugacija od dobre Marie Jose i potpuno drugacija od mene privatno. Mislim da mi je ta uloga posrnule devojke koja se drogira najteza u karijeri.
Mozes li izdvojiti svoj o miljeni lik i seriju koju si do sada snimila?
-Omiljena mi je Maribel iz telenovele "Rubi" jer je najslicnija meni. sto se tice serija, volim sve u kojima sam igrala i dramo je sto u poslednje vreme dobijam samo glavne role.
Da li smatras da si najlepsa glumica u seriji Magicna privlacnost?
-To treba drugi da procene, nije u redu da komentarisem lepotu drugih devojaka, a pogotovo da pricam o sebi. Skomnost je vrlina.
Da li je tesko odeleti William-u Levy-ju?
-Malo teze, ali nije nemoguce
Da li je William dobar muskraca?
-Kao prijatelj i kao kolega jeste, nisam ga nikada posmatrala na drugi nacin. Da li je dovoljno dobar kao suprug, morate da pitate njegovu zenu.
Ti si mi jedna od omiljeni glumica i volela bih da dojes u Srbiju, dal i ce se to desiti?
-Za sada nemam takvih planova, posto nisam dobila privatni, a ni poslovni poziv da posetim vasu zemlju. Ukoliko mi se ukaze prilika rado cu doputovati.
Cula sam da volis fudbal. sta mislis ko ce ove godine biti sampion sveta i kako ce proci Meksiko i Srbija?
-Posto sam patriota, navijam za reprezentaciju Meksika i nadam se da ce oni biti prvaci, Ne mogu da prognoziram rezultat Srbije jer jos uvek nisam videla vase momke na terenu.
Da li te je zabolelo kada te je Karla Estrada nazvala ravnom kao daska i rekla da si premrsava?
-Ne, Karla mi je poverila veoma odgovornu ulogu u telenoveli koja se svuda emituje u udarnom terminu. Njeno je pravo da trazi da docaram lik onako kako je ona kao producent zamislila, bilo karakterno, bilo fizicki. Glumci moraju da pristanu na pristanu na razne transformacije radi uloge i ja sam u tom smislu spremna da uvazim njeno misljenje. ali kako cu izgledati kada se snimanje okonca, to je samo moja stvar.
Koliko si visoka?
-173 cm.
Da li si se prodvrgla nekon estetskoj operaciji?
-Nisam, ali planiram da uvecam grudi.
Posle svih ljubavi u tvom zivotu koja je ostavila najveci trag?
-Neka to ostane moja tajna.
Redovan si cnlan Twitera. Sta mislis o tom vidu komunikacije?
- Mislim da je to odlican nacin komunikacije, pre svega zasto sto za razliku od facebook-a, mogu da verifikujem svoj nalog, sto cu uskoro i uraditi. Osim toga, mogu lakse da komuniciram sa fanovima, a da ne budem zatrpana porukama koje nemam vremena da procitam.