You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

EJPRIL

TVNovele Administrator
TVNovele Administrator

Alicia Machado je karijeru započela kao Miss Venecuele 1995. godine, te godinu nakon toga ponijela i titulu Miss Universe. Kasnije se okušala u glumi i snimila nekoliko serija i filmove, te sudjelovala u desetak telenovela , od kojih su zadnje uspješne " Hasta Que El Dinero Nos Separe" i "Atrevete a Sonar". Glumica je otkrila kako za sada nema nikoga u svom životu jer se pomalo boji veza, no sigurna je kako će se prije ili kasnije za nju netko naći.

Iako lijepu glumicu nekoliko meksičkih medija prikazuje u javnosti kao ženu sa burnijim ljubavnim životom i izmišljaju romanse na njen račun, bivša Miss Universe kaže kako uopce ne ide iz vezu u vezu i većinom je sama, te kako i trenutno ne postoji muškarac u njenoj svakodnevici, već da uživa u samačkom životu te se najviše posvećuje svojoj kćerkici Dinorah Valentini, koju ima iz svoje veze sa meksickim biznismenom Rafaelom Hernandez Linaresom.

Slobodna sam ali mirna i sretna. Uživam u vremenu sa svojom kćeri i sa njom se nikada ne osjećam samom, kazala je 33-godišnja venecualka. Kada je bila upitana kako to da nijedan muškarac nije uspio osvojiti njeno srce, glumica je kao jedan od mogućih razloga navela kako vjeruje da joj se mnogo muškaraca ni ne usudi pristupiti. Ponekad pomislim da me se muškarci boje, zaista. No, nema veze, ja ću i dalje čekati, jer onaj koji dođe ima velike šanse da bude onaj pravi.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Naša ljudska odgovornost ležu u tome da li ćemo izabrati
da živimo u energiji straha koja nam se servira ili u energiji ljubavi gde leži
svaki naš kreativni impuls, stvaralaštvo
i sloboda – sam život.
View user profile
Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

pa srecno u potrazi...:)

da xD..nek nadje xD

I ja sam u potrazi Alicia :P hehehe

srecno joj bilo..xD

~*Someone like you*~ wrote:pa srecno u potrazi...:)

:super:

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]