1
Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sun 23 Jan 2011, 4:08 pm
Ovde pisete koja vam je bolja i zasto...
:
:
Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sun 23 Jan 2011, 4:08 pm
:
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sat 09 Apr 2011, 5:17 pm
Ja vidim samo donju :)o glumi ne zelim ni da pricam, videlo se
Zaklinica moze samo da glumi proste devojke i nista dalje, a barabara kraljicaaa^^
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sat 09 Apr 2011, 6:18 pm

Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sat 09 Apr 2011, 8:46 pm
: i kakve veze sto zvalava zaklin ima vise serija kad nije bitan kvantitet nego kvalitet
: i barbara je sa tom jednom ulogom ostala upamcena sirom sveta sto zaklin nije uspela ni sa jednom od tih silnih serija
: kose je svuda, u rubi je pokosila barbara nije se ni primecivala pored nje, a u sortilegio je po pitanju glume kosila ana brenda :hoPhOp: i daaaaaaleeeeko je ona od kraljice xDDDD pre barbaru na osnovu jedna fenomenalne rubi smatraju kraljicom nego zaklin sa njenim serijama
i recimo maite perroni su svi odmah posle ccea poceli da zovu kraljicom telenovela iako joj je to bila tek prva glavna uloga...
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sat 09 Apr 2011, 9:06 pm
Last edited by Rose ♥ on Sat 09 Apr 2011, 10:48 pm; edited 1 time in total
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sat 09 Apr 2011, 10:42 pm
tj anketu 

Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sun 10 Apr 2011, 9:38 amanahi 4ever! wrote:To se ne pita, to se zna - BARBARA!Izmislila je svet za ovu drugu...prvo sto je milioooon puta lepsaa, savrseno izgleda bomba naspram ove, ima prelepa usta, ova druga kao i da nema ustaJa vidim samo donju :)o glumi ne zelim ni da pricam, videlo se
Zaklinica moze samo da glumi proste devojke i nista dalje, a barabara kraljicaaa^^
![]()
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sun 10 Apr 2011, 11:09 am
: :
: i bas me briga za mene je jacquilena dno, i nema pojma da glumi! i u sortilegio jeste ana pokosila nju, i po lepoti i po glumi! imala je duplo bolju ulogu, cak je i karla estrada izjavila za anu da je jedna od najjboljih glumica u meksiku, i da bi njoj dala lik maria jose, ali da je problem u tome sto ana fizicki ne podseca na nju
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sun 10 Apr 2011, 1:50 pm
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sun 10 Apr 2011, 3:06 pm
: To sto je snimila vise serija nista ne znaci.Barbara je snimila Rubi o kojoj ljudi i danas pricaju,jednostavno zena je odlicno odglumela lik i to je to.Snimi svaka glumica jednu seriju o kojoj se prica godinu/dvije i poslije nista.A to sto je Zaklin snimila vise serija rekoh vec ne znaci nsita jer se Barbara posvetila filmovima i filmskoj karijeri.Bas sam skoro nesto citao i svaki producent bi volio da vidi Barbaru u bilo kojoj ulozi i jednostavno nema televisine serije u kojoj se na pocetku ona ne pominje.Moj glas (ako je ovo i glasnje)ide Barbari,cisto jer mi je zgodnija i ljepsa.O glumi i jedne i druge ne mogu previse da komentarisem,jer nisam ni jednu gledao u citavoj seriji,tako da ne mogu glumi da komentarisem.
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sun 10 Apr 2011, 7:23 pmanahi 4ever! wrote:a kakve veze ima anahi sa ovim??? :: :
: i bas me briga za mene je jacquilena dno, i nema pojma da glumi! i u sortilegio jeste ana pokosila nju, i po lepoti i po glumi! imala je duplo bolju ulogu, cak je i karla estrada izjavila za anu da je jedna od najjboljih glumica u meksiku, i da bi njoj dala lik maria jose, ali da je problem u tome sto ana fizicki ne podseca na nju
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Mon 02 May 2011, 10:50 pm
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sat 14 May 2011, 9:42 am
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Sun 18 Dec 2011, 5:48 pmanahi 4ever! wrote:To se ne pita, to se zna - BARBARA!Izmislila je svet za ovu drugu...prvo sto je milioooon puta lepsaa, savrseno izgleda bomba naspram ove, ima prelepa usta, ova druga kao i da nema ustaJa vidim samo donju :)o glumi ne zelim ni da pricam, videlo se
![]()
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Wed 18 Jan 2012, 12:23 am
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Thu 02 Feb 2012, 10:37 pm
Re: Barbara Mori vs. Jacqueline Bracamontes on Wed 04 Apr 2012, 1:48 amSimilar topics