You are not connected. Please login or register

Goto page : 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 4]

FanSte Pall Mall

TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Folk pevačica Goga Sekulić dobila ponudu da u telenoveli najpoznatije meksičke producentske kuće “Televisa” zaigra ulogu zavodnice iz Rusije!

Dobro je poznata informacija da je Goga Sekulić imala ulogu u trećem delu filma “Mi nismo Anđeli”, ali da su na insistiranje jedne njene koleginice sve njene scene izbačene iz istog. No, izgleda da će se domaća pevačica ipak ostvariti u glumi i to u svetskoj produkciji.

Naime, kako portal Opera-17.com saznaje Goga je dobila ponudu da zaigra u meksičkoj telenoveli i to u produkciji čuvene “Televise”. Da, dobro ste pročitali!

- Goga obožava glumu, ali nije ni sanjala o ponudi koju je slučajno dobila. Naime, pre nekoliko meseci sa ekipom CNN-a uradila je reportažu o Beogradu koja tek treba da bude emitovana. No, neki od producenata meksičke producentske kuće “Televisa”, koji su imali prilike da pogledaju neemitovani materijal, primetili su našu pevačicu i odlučili da joj ponude epizodnu ulogu u jednom novom projektu, jer kako su rekli, baš im je potreban lik poput nje - priča za Opera-17.com dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Ukoliko Goga i njen tim uspeju da se dogovore sa ljudima iz najbolje producentske kuće u svetu telenovela ona će krajem godine morati da otputuje u Meksiko kako bi snimila nekoliko epizoda u kojima se pojavljuje lik koji su joj ponudili da igra. Gogi je ponuđeno da glumi atraktivnu Ruskinju koja dolazi u Meksiko i na kratko ruši ljubavnu idilu glavnog ljubavnog para u seriji. Po scenariju, Goga bi trebalo da zavede glavnog muškog aktera i da mu napravi probleme sa devojkom. Njena uloga se pojavljuje tek u nekoliko epizoda, ali ako se pregovori završe pozitivno pevačica će već sledećeg meseca krenuti na časove španskog jezika i glume kako bi svoju ulogu odigrala što uverljivije – završava priču dobro obavešteni izvor.

Tragom ove informacije kontaktirali smo pevačicu koja je prvo bila iznenađena našim saznanjem, a zatim kratko prokomentarisala:

- Tačno je da je moj tim u pregovorima sa jednom meksičkom producentskom kućom oko mog pojavljivanja u telenoveli koja počinje da se snima krajem godine. Ne smem ništa konkretno da pričam na tu temu, ali ako se pregovori završe pozitivno biće to divna stvar za moju karijeru, a ja ću onda otkriti o čemu se tačno radi .

Izvor: Opera 17

View user profile
Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

wow :) iako e gotivim Gogu stvarno sam iznenadjen :D i to pozitivno :) Daj Boze da sve ispadne kako treba i Goga zaista zaigra u toj telenoveli :) ja bih bas voleo :)

ne volim je,al sama pomisao da je rec o nekom iz Srbije me raduje
Ruskinja enamorado u poslednje vreme ludim za rusima haha

OMG -.-'
Zasto bas ona?!Nisu mogli da nadju neku lepsu! :O

Ja je gotivim ovako,pozitivna je,zgodna,izbacuje sve same hitove ... Mislim da bi joj bas legla uloga zloce,i da bi smesnim spanskim dijalektom docarala u potpunosti Ruskinju haha Daj boze da od ovoga ispadne nesto!

Ona je za mene kraljica :)
Gogic svaka cast thumbup

ma ovo je laz. sta ova moze da glumi, ruskinju kojoj su nestale gacice??? televisa ne moze vise pasti ako se ovo spodoba zaista pojavi u nekoj seriji.

Ma ako nam ona bude predstavljala zemlju, mozemo da se bacimo sa mosta!!! Plac

Post on Tue 20 Sep - 23:20 by Don Pio (Online)

sava wrote:ma ovo je laz. sta ova moze da glumi, ruskinju kojoj su nestale gacice??? televisa ne moze vise pasti ako se ovo spodoba zaista pojavi u nekoj seriji.

Savo vodim te na večeru za ovo....Užas....

Mica Voli Lucero wrote:OMG -.-'

E da kod nas na estradi ima mnogo lepsih devojaka, ali ko zna mozda Goga odgovara toj ulozi....

Nadam se da ce te svi povuc te rijeci, ako bude istina i ona uspije.
Koga su trebali uzet Cecu o.O ma Goga je kraljica, em prelijepa, a ima silikone ma ko ih nema molim vas :)

Srpski William Levy wrote:
Mica Voli Lucero wrote:OMG -.-'

E da kod nas na estradi ima mnogo lepsih devojaka, ali ko zna mozda Goga odgovara toj ulozi....

Ja ne znam kojoj ona ulozi moze ga odgovara kada jedva ume da sastavi recenicu na srpskom. Ijo

Post on Wed 21 Sep - 13:22 by Don Pio (Online)

Ma jedino može da igra neku fufetinu....

Ima dosta Meksicki glumica bas takvi, Goga zasluzuje bolje :)

Post on Wed 21 Sep - 13:28 by Don Pio (Online)

Samo me zanima na osnovu čega....

Pa na osnovu toga kakva je osoba, ne cjene se osobe na osnovu izgleda zar ne ? o.O
Ili na osnovu pjesma koje pjeva ili da o.O

Ona je normalna kao osoba, gledala sam kod nas na Hayat Special nesto u vezi nje i stvarno je thumbup thumbup i na Pink BH isto su pustali.

Post on Wed 21 Sep - 13:51 by Don Pio (Online)

Ne naravno, da se ne cene osobe na osnovu muzike ili izgleda...

E sad što se tiče normalnosti..To je vrlo široka stvar..Prema jednoj definiciji normalno je što većina ljudi radi...Prema drugoj normalno je sve ono što nije zakonom kažnjivo itd...

Ja tebe pitam, znaš li ti tu osobu lično da možeš tako da je dižeš u nebesa???

Ono sto sam vidjela na TV.
Pa neznas ni ti mnoge osobe pa dizes ih u nebesa zar ne ?

A nju je snimala cak jedna Americka Televzija :)

Post on Wed 21 Sep - 13:58 by Don Pio (Online)

Tv je jedno-znam iz iskustva, a kad se ugase kamere stvar je sasvim drugačija...

Ne.Nije tako...Ja ne dižem nikoga u nebesa, već samo odajem počasti ko je to zaslužio.Isto tako imam i mnoge zamerke istim tim osobama...

Don Pio wrote:Ma jedino može da igra neku fufetinu....
To je i meni palo na pamet haha

A sto se te "normalne" i "cool" Goge tice, mora da ne mislimo na istu osobu, jer ona koju sam ja gledala je toliko pametna da joj ne bih dala ni ovce da cuva, a da ne pricamo o nekim dubokoumnijim aktivnostima. o.O

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 4]

Goto page : 1, 2, 3, 4  Next