You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

hari_95

TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
Producentske kuce su se, kao i prethodnih godina, potrudile da nam sto bolje docaraju praznicnu atmosferu. Najpoznatije producenstke kuce (Televisa, Telemundo, Globo...) okupili su svoje najvece zvijezde i snimili par praznicnih promoa za predstojece praznike.

U Televisinom promou se mogu vidjeti njihovi najpoznatiji glumci i glumice. U reklami se pojavljuju William Levy, Jacqueline Bracamontes, Daniela Romo, Eric del Castilo, Danna Garcia, Anahi, Carlos Ponce, Angelique Boyer, Eric Elias, Zuria Vega kao i mnogi drugi.

Telemundovi su nesto kraci, a i oni su kao i Televisa okupili svoje najpopularnije glumce i glumice. Mogu se vidjeti Miguel Varoni, Catherine Siachoque, David Chocarro, Maritza Rodríguez, Jencarlos Canela, Litzy, Eugenio Siller, Gaby Espino, Jorge Luis Pila, Fabian Rios i mnogi drugi.

Takodje i kuca Rede Globo je snimila reklamu cestitajuci predstojece pranzike.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

View user profile http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

videla sve
svaki je lep na svoj nacin..

Post on Tue 6 Dec - 20:02 by MStefan (Online)

Sve je thumbup

Svi su lijepi na svoj nacin <3

svi su mi nekako lepi...ali moram da izdvojim televisin enamorado

Mogu reci da je Televisin extraa, i duze traje.
Telemundo je vrh takodje, krace traje :( Ali nmvz predivan je.
Oba su thumbup thumbup

televisa i telemundo thumbup bas je lijepo vidjeti ih ovako na okupu a posebno one glumce koje jako volim enamorado

Aaaaaj Televisa me ocarala Jacky moja enamorado Zapeda, Levy, vidjela sam haman i Sandru thumbup thumbup aaj predivno...

Post on Wed 7 Dec - 0:36 by Don Pio (Online)

Svaki je lep na svoj način

slike Televisa

Post on Wed 7 Dec - 12:27 by MStefan (Online)

thumbup

Prelepi enamorado enamorado enamorado

http://www.dodaj.rs/?1S/Fe/2GDH6D5E/l5.jpg

Def naajljepsa slika enamorado
Levymontes jedno do drugog enamorado

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Levymontes jedno do drugog enamorado

uff jeste,ja sam se bas obradovala kad sam ih videla enamorado enamorado a i MAi i Ana Brenda su isto zajdeno enamorado
ali moram da kazem da mi je Angelique ovde mnooooooogo medena enamorado enamorado enamorado enamorado enamorado stavrno im je promo vrhunski thumbup thumbup

Ovo je prelepo zaista!!!

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]