1
Soy aqui, otra vez! on Sun 11 Dec - 11:49
Znaam da nisam novi član, ali da vas sve pozdravim.
Ušla sam čisto da vas obiđem, iznenađena brojem članova i postova. Starije članove znam, ove ostale možda sa nekih drugih foruma. Ali dobro. Ljudi, koliko dugo nisam ušla ovde. Nije istina da ne nalazim vremena ali prestala sam da ulazim na forume uopšte najviše poslije brisanja mog foruma od strane forumotiona, bila sam razočarana.
Nažalost ni skim od vas nisam ostala u nekom kontaktu, što mi je jako žao.
Nadam se da ste mi svi dobro, da vam ide škola, posao, studiji.
I nadam se , isto tako, da moj post ne smatrate kao spam jer sam 15 minuta probavala lozinke samo da bih se ulogovala da vas pozdravim...
Miss you people!!!! :*
Ušla sam čisto da vas obiđem, iznenađena brojem članova i postova. Starije članove znam, ove ostale možda sa nekih drugih foruma. Ali dobro. Ljudi, koliko dugo nisam ušla ovde. Nije istina da ne nalazim vremena ali prestala sam da ulazim na forume uopšte najviše poslije brisanja mog foruma od strane forumotiona, bila sam razočarana.
Nažalost ni skim od vas nisam ostala u nekom kontaktu, što mi je jako žao.
Nadam se da ste mi svi dobro, da vam ide škola, posao, studiji.
I nadam se , isto tako, da moj post ne smatrate kao spam jer sam 15 minuta probavala lozinke samo da bih se ulogovala da vas pozdravim...

Miss you people!!!! :*

i nadam se da ces nam doci jos koji put *
mada i bez foruma ostala sam njen verni fan, naravno. Ja i ti smo se i čuli prije par dana.