You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

RAZOCARALA RODITELJE

Nakon sto je Angelique Boyer potvrdila glasine o svojoj vezi sa producentom Joseom Albertom Castrom koji ju je lansirao medu zvijezde, otac popularne glumice pobjesnio je sto mu kcerku ljubi njegov vrsnjak.

- Osjecam se veoma lose.
Ne slazemo se sa njenim izborom, nismo srecni i nema nas blagoslov
, rekao je povrijedjeni otac.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

"When I'm with him...he just consumes me." - Elena
"You want what everyone wants. You want a love that
consumes you." - Damon
|| As long as I'm looking at you, my heart will keep beating. ||

Love is not who you can see yourself with.
It is who you can’t see yourself without.
View user profile http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Pa dobro ako se vole,ali..... ne znam ne idu mu jedno uz drugo.ali slazem se sa njenim roditeljima

Last edited by Fan de Portirroni on Mon 12 Dec - 20:12; edited 1 time in total

Ni meni nikako, on je dosta stariji, ona je i ljepsa.
Mada nisam njen fan, ali ovo mi nekako smijesno Ijo

ni ja nisam za Kastra ali ona bira,samim tim i njeni roditelji nemaju prava da se mesaju,ako je vec srecna sa njim neka je puste na miru thumbdown

ovo je sasvim ocekivano,tako regauje svaki dobar roditelj
bilo bi smesno da podrzavaju takvu vezu

Ne slazem se sa tobom Kaca,dobro iskreno bilo bi cudno,ali svaki dobri roditelji trebaju podrzavati djecu :)

Stvar je njenog licnog izbora koga voli i sa kim ce da bude.Mislim da njeni roditelji ne treba da se mesaju.
ANGELIQUE TE ADORO!! :D enamorado

a ako ste skontali njeni roditelji se NE MESAJU,da se mesaju ona ne bi bila sa njim..iskazuju svoje misljenje-njihovo pravo

takve veze su nenormalne.a fraza ljubav ne zna za godine je serijska glupost istupljivanje mozga

al dobro ocigledno je Anglique samo koristi Castra da utvrdi svoju poziciju u televisi,pametna je nema sta

Ejpril wrote:a ako ste skontali njeni roditelji se NE MESAJU,da se mesaju ona ne bi bila sa njim..iskazuju svoje misljenje-njihovo pravo

takve veze su nenormalne.a fraza ljubav ne zna za godine je serijska glupost istupljivanje mozga

al dobro ocigledno je Anglique samo koristi Castra da utvrdi svoju poziciju u televisi,pametna je nema sta

Ja takodje ne bih volela da je moja cerka sa starijim musakrecem, ali naslov razocarala roditelje govori nesto da je uradila ne znam ni ja sta
EE moja Endzi, pametnica xD xD

Definitivno PRETERUJE njen otac sa izjavom da nema njegov blagoslov! kao, da je pocinila neki zlocin pa tako govori...i, glupe su mi te ogranicene price, da mlada devojka i stariji i musakarac ne idu zajedno! dajteee ljudi zivimo u vremenu u kom je (vecini) normalno da postoje veze izmedju istih polova, i zato ne vidim razlog iscudjavanja veze izmedju suprotnih polova, samo zato sto je veca razlika u godinama o.O

Angelique,i mene si sada razocarala..Molim te ne nastavljaj sa tim,nemoj ko Teresa hahah..A nije on za njuu >.<

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]